Tilat

Sanssinkartanosta löydät sopivan huoneen juuri sinun tilaisuuttasi varten. Kartano koostuu erikokoisista huoneista ja terasseista sekä juhlasalista. Talvisin voimme kattaa istumapaikat noin 100 ja kesäisin noin 130 hengelle.

Juhlasali

Tunnelmalliseen 70 neliön juhlasaliin mahtuu ruokailemaan 50 henkilöä. Sali sijaitsee ruokasalin ja baaritiskin välittömässä läheisyydessä. Salin vetonaulana toimii upea valkea flyygeli, jolla voidaan soittaa esimerkiksi taustamusiikkia ruokailun ajan. Salista on käynti tunnelmalliselle kesäverannalle. Verannalle voidaan kattaa istumapaikat 30 hengelle.

Kokous- ja koulutustilaisuuksissa istuinjärjestys voidaan muokata luentomuotoon, mikä mahdollistaa istumapaikat noin sadalle hengelle.

Juhlasalin varustelu:

-Langaton nettiyhteys

– Videotykki (HDMI, VGA-liitäntä) & valkokangas

-Äänentoistolaitteisto

-Flyygeli

 

 

 

Punainen huone

Punainen huone soveltuu kokous- ja ruokailukäyttöön 8-10 hengelle. Huoneessa on massiivinen puupöytä, johon voidaan kattaa istumapaikat illallista tai kokousta varten. Punainen huone yhdistyy niin ikään historialliseen Siniseen huoneeseen. Sininen huone soveltuu seurusteluun kokousten ja juhlien yhteydessä. Sininen huone tarjoaa kauniin ympäristön esimerkiksi juhlakuvauksiin.

 

Kappeli

Kappelissa voidaan toteuttaa niin kaste- kuin vihkitilaisuudet. Kappelin yheydessä on kappelikammari, johon voidaan kattaa istumapaikat 16 hengelle. Kappeli ei ole lämmitetty tila. 

Kokoushuone

Kokoushuone toimii mainiosti kokous- tai koulutuskäytössä 30-40 henkilön tilaisuuksissa. Ruokakattaus voidaan toteuttaa 32 hengelle. Tila on varusteltu valkokankaalla. Tarvittaessa käytössä on myös fläppitaulu.

Sanssinkartanon pohjapiirros

Esimerkki pöytäkartasta. Varaamme tilat tilaisuutenne ja toiveidenne mukaan. 

Tule käymään

Ullantie 7, 61800 Kauhajoki

Soita

+358443512633

Sähköposti

info@ruokapalvelut.fi